Jos Aikema
085 – 06 04 025

NextWMS

Een gebruiksvriendelijk magazijnbeheer systeem dat eenvoudig in gebruik is en volop mogelijkheden heeft om elk magazijn aan te sturen.

Gebruiksvriendelijk voor ieder magazijn

NextWMS is ontwikkeld door NextSense vanuit de gedachte dat ieder bedrijf moet kunnen beschikken over software waarmee een magazijn optimaal beheerd kan worden. NextWMS is ontwikkeld om naast de grote magazijnen ook de magazijnen van kleine of grotere webwinkels te kunnen beheren. Door de makkelijke functionaliteit is het voor bijna iedere medewerker te gebruiken en NextWMS is te gebruiken door meerdere medewerkers. Het is erg gebruiksvriendelijk. De software is zo gemaakt om het werken in een magazijn zo makkelijk mogelijk te maken. NextWMS is ook beschikbaar in een mobiele versie. Hierdoor kan er gewerkt met een tablet of smartphone.

Functionaliteiten

In NextWMS kunnen meerdere functionaliteiten in een magazijn worden gebruikt. Zo heb je altijd en overal inzicht in je voorraad. Zo kun je taken toewijzen om efficiënt te kunnen werken. De taken zijn op medewerkersniveau in te delen. Maar ook aan gebruikersgroepen kunnen taken worden toegevoegd. Het is ingericht om op elk gebruikersniveau veilig te werken met meerdere gebruikers. Er zijn simpel eenvoudige koppelingen te maken met externe systemen.

Ontvangsten

Goederen kunnen in NextWMS worden ontvangen op basis van een bestelling waardoor je eenvoudig je voorraad op peil kunt houden. Goederen kunnen in het magazijn worden ontvangen op basis van preadvies, EAN-code of blind. Hierbij is ook de optie ingebouwd voor controle van de goederen. Zo kunnen beschadigingen worden geregistreerd. En wordt door deze functie voor ieder product de ideale plek in jouw magazijn aangewezen. 

Inruimen

Het pickproces kan eenvoudig worden ingericht aan de hand van verschillende strategieën waardoor het proces efficiënt kan worden afgerond. De dynamiek in jouw magazijn kan met NextWMS perfect worden bijgehouden. Door eenvoudige aanpassingen maakt het voor NextWMS dus niet uit of jouw magazijn gebouwd is voor single of multi-order picking. In NextWMS zijn deze strategieën beide in te voeren. Zelfs een combinatie is mogelijk.

Waveplanning

Waveplanning is een functionaliteit die niet in ieder magazijn voorkomt. Deze proces is gebaseerd op korte termijn opdrachten en ook op gemak. Het is de term voor het groeperen van bestellingen. Hiermee kun je op klantniveau en op vervoerdersniveau orders verzamelen. Door een wave aan een medewerker te koppelen die dan volgens een afgekaderde route gaat orderpicken creëer je een efficiënt magazijnbeheer. In NextWMS bestaat deze functionaliteit ook.

Taakgestuurd

Het taakgestuurd werken in NextWMS zorgt voor de efficiëntie in jouw magazijn. Alle werkzaamheden in een magazijn kunnen worden opgesplitst in taken. Je kan ze koppelen aan gebruikers, dit maakt hun werkzaamheden nog efficiënter. Het maakt het managen van een magazijn beheersbaar en hierdoor zijn de werkzaamheden beter te controleren. Voor kleinere magazijnen is NextWMS goed inzetbaar omdat het duidelijkheid creëert, voor grotere magazijnen is NextWMS de goede oplossing als het gaat om het verwerken van veel taken.

Pickproces

Het pickproces kan eenvoudig worden ingericht aan de hand van verschillende strategieën waardoor het proces efficiënt kan worden afgerond. De dynamiek in jouw magazijn kan met NextWMS perfect worden bijgehouden. Door eenvoudige aanpassingen maakt het voor NextWMS dus niet uit of jouw magazijn gebouwd is voor single of multi-order picking. In NextWMS zijn deze strategieën beide in te voeren. Zelfs een combinatie is mogelijk.

Voorraadbeheer

Op elk moment is de voorraad van alle artikelen inzichtelijk en kan deze ook op peil worden gehouden. Door het gebruik van NextWMS in jouw magazijn heb je een realtime softwaresysteem voor de procesoptimalisatie en efficiencyverbetering van jouw magazijn. Je kunt snel inspringen op veranderingen in- en extern. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voorraadbeheer. Door de registratie van inslag, opslag en uitslag heb je nauwkeurig in beeld wat er in jouw magazijn gebeurt. Wat er inkomt en wat er uitgaat.

Leg het warehouse management van je bedrijf eens onder een vergrootglas. Je zal versteld staan wat de toegevoegde waarde van NextWMS voor jouw bedrijf kan zijn”

– Jos Aikema

Kosten

NextWMS is verkrijgbaar in abonnementsvorm. Voor 1 gebruiker betaal je €75 per maand en maak je gebruik van de basisfuncties. Inslag, opslag en orderpicking. Voor €150 per maand kun je met 10 gebruikers NextWMS gebruiken. Bij dit abonnement maak je gebruik van vooraf advies bij ontvangsten, inslag, opslag, orderpicking, voorraadbeheer, inruimstrategieën, waveplanning, pickstrategieën en uitsorteren. In de uitgebreide versie voor €300 per maand kun je een onbeperkt aantal medewerkers plaatsen en zijn koppelingen met een webshop en vervoerders mogelijk. En wil je NextWMS speciaal gebouwd hebben voor jouw warehouse? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Extended

€300 /

maand

Onbeperkt

Compleet

€150 /

maand

10

Basis

€75 /

maand

01

Enterprise

€--/

maand

En wil je NextWMS speciaal gebouwd hebben voor jouw warehouse? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Jos Aikema
085 – 06 04 025

Contact

Vul voor voor een kennismaking, voor het ontvangen van informatie of omdat je interesse hebt in onze producten dit formulier in.

Start je bestelling

Kies uit de onderstaande opties het product dat het beste bij jouw onderneming past.